خداوند روزی رسان است.

 

وقتی با خیلی از آدمها صحبت میکنیم تمام بدبختی خودشون و دیگران رو به شرایط و اتفاقات و عوامل دیگه ربط میدهند و وقتی در مورد موفقیت و خوشبختی صحبت میشه پای شانس و خوش اقبالی و پارتی و ..

میدونی دوست من، خیلی ها نمیخوان باور کنند که خودشون هستند که دارن اتفاقات زندگیشون رو خلق میکنند و اغلب هم ناآگاهانه. این ما هستیم که با افکار و اعتقاداتمون زندگی و آیندمون رو میسازیم. اینو به خودم میگم، توهم به خودت بگو که من نمیدانم چرا دیگران نتیجه خوبی میگرن یا چرا دیگران با اینکه صحبت منفی میکنند اما نتایجشون متفاوت. به خودمون بگیم ما نمیدانیم و نمیخواهیم هم بدانیم که چرا؟ 

من فقط اینو میدونم که خدایی که در وجودم پیدا کردم و به من همه چیز میده رو بپرستم و مسیر خودم رو مراقبت کنم. به قول قرآن اعمال دیگران برای خودشون و اعمال و باورهای من هم برای خودم.

سال هاست که من خدایی رو میپرستم که بسیار بخشنده است و خیلی هم هوای منو داره، خدایی که به راحتی شرایط زندگی منو تغییر میده و منو به خواسته هام میرسونه. خدایی که فارق از شرایط بیرون میتونه برای من بهترین ها رو رقم بزنه. خدایی که وقتی صحبت از مهاجرت شد فارغ از شرایط و مدارکم منو به خواسته ام رسوند. خدایی که فارغ از آنچه که از نظر دیگران ناممکن بود برای من ممکن کرد.

چرا باور نکنیم که اگر ما به جنین خدای مقتدری ایمان بیاریم میتونه برای ما همه کار بکنه. وقتی بحث مهاجرت میشه همه عوامل و شرایط در گرفتن ویزا دخیل الا باور ما، الا خداوند. یعنی میشه که ما به خداوند درخواست کنیم و اون بتونه برای ما مسیر رو باز کنه با همین شرایطی که داریم ؟؟ بله چرا که نه؟ اگه همون خدایی رو باور کنی که دریا رو برای موسی باز کرد برای تو هم میتونه مسیر رو باز کنه.

اگه ما خداوند رو باور کنیم همه کار برای ما میکنه،‌مگه نه این بود که یوسف رو به عنوان برده فروختن و بعد ها هم سال ها تو زندان بود. اگه باور یوسف نبود با چه منطق و استدلالی میشد که از زندان آزاد بشه و بشه عزیز مصر. اگه باور ذکریا نبود با چه استدلال و منطقی میشد که فرزند دار بشه و یا برای حضرت ابراهیم.

کل قرآن یک کتاب باور سازه که بگه اگه باور درست داشته باشی همه چیز امکان پذیر میشه برای تو فارغ از اینکه دیگران چه نتایجی میگیرن. یادمون باش که این خداوند که داره به ما رزق و روزی میده و تا تقی به توقی میشه خدا رو فراموش نکینیم و هزار و یک عامل دیگه رو دخیل بدونیم. مثال قارون که به قوم خودش گفت این ثروتی که من دارم از علم من، نقطه مقابل این شخصیت حضرت سلیمان که گفت این ثروت من از فضل خداوند من که ببین من سپاس گزاری میکنم یا نه. به قول قرآن ما به هردو فرقه میدهیم، چه دنیا طلبان و چه آخرت طلبان. پس یادمون باش نتایج دنیوی دیگران هم ما رو گمراه نکنه و بدونیم که بدون شک خداوند به وعده اش عمل میکنه و به شزی ایمان ما هم در دنیا و هم در آخرت نصیب خواهیم شد.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید